Update 8 juli 2012 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Anouk Tacke - WaarBenJij.nu Update 8 juli 2012 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Anouk Tacke - WaarBenJij.nu

Update 8 juli 2012

Door: anouktacke2012

Blijf op de hoogte en volg Anouk

08 Juli 2012 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,

Voor de liefhebbers hier even een update van onze belevenissen vanuit het nog steeds zonovergoten Curacao !

Zondag hebben we lekker een rustdag gehouden bij ons appartement. De buren en bovenburen waren weg dus we hadden heel het zwembadje voor ons alleen, heerlijk !

Maandag zijn we met de auto wat rond gaan rijden om de omgeving te verkennen. We zijn ook even bij Jan Thiel baai gaan kijken. En we zijn bij AH boodschappen gaan halen. Erg grappig om zo ver van huis gewoon een Albert Heijn te hebben !

Dinsdag was een speciale dag. We kregen 's ochtends een mailtje dat de swim voor Anouk met GeeGee door zou gaan. Esther zou erbij zijn voor GeeGee en Tamara zou met Anouk in het water gaan. Anouk wist nog van niets, dus het was echt een verrassing..
Anouk ging om 13.00 uur het water in met Tamara, maar GeeGee zwemt nu al een tijdje niet meer bij het CDTC dus het was even wennen voor haar. Het duurde even voordat ze kwam maar het wachten werd beloond ! Dikke knuffels en kussen vloeiden rijkelijk ! Heerlijk om te zien.. Zo bijzonder met haar favoriete dolfijn ! En met 2 topmeiden !
Daarna hebben we nog even in sea aquarium rondgelopen en toen zijn we lekker bij Cabana Beach gaan eten en daarna lekker op het strand gelegen, gespeeld en gezwommen.

Woensdag weer lekker een rustdagje bij het appartement. Lekker gezwommen en met de (boven)buurkinderen gespeeld.

Donderdag hadden we een hele avontuurlijke dag. 's Ochtends waren we op tijd vertrokken richting westpunt naar Christoffelpark (natuurpark) We waren nog maar net in het park toen we een lekker band kregen ! Op zich niet zo'n drama maar.. de reserve band die we hadden was ook behoorlijk plat ! Dus geprobeerd om zo voorzichtig mogelijk het park uit te rijden maar we zaten aan de bergkant dus de wegen waren heel erg stijl.. Pfff.. Dat was dus extra zweten ! ha ha..
Maar gelukkig raakten we uit het park en konden we daar een pomp lenen om onze reserveband op te pompen..
Toen op ons gemak doorgereden naar Shete Boca. Daar hebben we de ruige noordkant van het eiland bekeken en zijn we in een grot geweest. Ondertussen hebben de kids nog even een "dipje" genomen in de zee om af te koelen.
Vanuit daar rustig terug gereden naar ons appartement waar we weer lekker gebbqt hebben..

De volgende ochtend hebben we eerst onze band laten maken. En toen toch maar weer richting het westen gereden. De kinderen wilden nog een keertje naar het park. Het park op zich was niet zo bijzonder maar de stijle wegen en de mooie vergezichten maakten het toch wel bijzonder. Er zijn 2 routes dus we besloten vrijdag de andere route maar te gaan rijden. Daar was ook een grot en muurschilderingen te zien, niet echt bijzonder om eerlijk te zijn.. Maar het was wel weer heel erg leuk zo met z'n viertjes..
Bij de ingang van het Christoffelpark zitten heel veel suikerdiefjes (vogeltjes) die daar uit je hand suiker komen eten, erg leuk !
Vanuit het Christoffelpark zijn we doorgereden naar westpunt. We hebben daar de stranden kleine knip, grote knip, playa lagun en Santa Cruz bekeken en even afgekoeld in het water. Heerlijk !
Aan het eind van de dag zijn we weer richting ons appartement gereden en onderweg zijn we lekker bij de MacDonnalds gaan eten. Dubbel feest voor de kids !

Zaterdag weer lekker een rustdagje gehad. Nick kan het heel erg goed vinden met de buurjongens dus die hebben heerlijk samen gespeeld. Anouk kan het heel goed vinden met het bovenbuurmeisje dus de kids vervelen zich absoluut niet.
De buren wonen in nederland maar zijn antilliaans. Ze hebben hier veel familie en gisterenavond was hun laatste avond hier in Mirador. Ze gaan vandaag (helaas) verhuizen naar een ander appartement. Gisteren gaven ze een bbq feestje voor familie en wij waren ook uitgenodigd. Erg gezellig ! De kids lagen pas om 23.00 uur in bed !

Anouk was vanmorgen dan ook pas om 8.40 uur wakker.. Vandaag dus maar weer eens een heerlijk rustdagje.. Pfff.. wat hebben we het toch zwaar !! ha ha..

Al met al.. we vermaken ons nog prima hier !! Tuurlijk missen we wel wat mensen van thuis, de opa's en oma's natuurlijk, Twan en Bianca en de kids missen Corry en Max (buurvrouw + buurhond) ook wel ! Nick mist een aantal van zijn vriendjes en Anouk een aantal vriendinnetjes. Maar we houden het best nog even vol hoor.. ha ha..

De spulletjes van thuis missen we niet zo. Het is hier zo'n lekker weer dat je eigenlijk niets meer nodig hebt dat een zwembroek/bikini en een paar slippers !!
Maar ik geloof vast dat als we volgende week weer in ons eigen badje en bedje mogen we daar ook weer van genieten !
Maar tot die tijd genieten we heerlijk nog even hier !!

Heel veel lieve groetjes van ons 4 !!

Foto's uploaden lukt hier helaas niet. We hebben pre paid internet en met uploaden trekt het heel de kaart leeg. Ik probeer nog wat foto's te uploaden als we naar Cabana gaan (daar is draadloos internet) en anders komen die nog als we weer thuis zijn..

ps: Sanne; ik mis jou ook wel hoor.. leuk dat je me een berichtje gestuurd hebt !! Kom je als wij terug zijn gezellig een keertje bij ons zwemmen als het mooi weer is ? Lotte en mama mogen dan ook mee hoor.. dan maken we samen een klein feestje.. Dikke kus van Anouk

• 08 Juli 2012 - 15:33

Lotte En Marjolein:

Hoi Anouk, wat gaaf dat je nog even bij GeeGee mocht gaan aaien en knuffelen, en zeker met 2 topmeiden zoals Tamara en Esther. Deze heb ik ook gehad, en ze zijn zo lief. Ben wel een beetje jaloers hoor, maar het is je van harte gegund.

Nicolle, wat is het leven zwaar he, als je dit zo leest (ha,ha) Geniet nog heerlijk van jullie laatste week, volgens mij komen jullie ook als Antilliaantjes terug. Zo al die weken in het zonovergoten Curacao.

Groetjes aan iedereen.
    Lfs en xxx's

• 08 Juli 2012 - 16:19

Opa En Oma:

Hallo daar. Het gaat goed met jullie daar zo te lezen.
    Voor ons duurt het wel erg lang.
    Wij zullen blij zijn als we jullie volgende week op Schiphol zien.
    Hier is het weer vandaag weer bar en boos.Afgelopen week was wel mooi.
    Hopelijk volgende week ook als jullie thuis komen.Nou we tellen de dagen.
    Dikke kus en knuffelsxxxxxxxxxxxxxxxx

• 08 Juli 2012 - 17:12

Lisette:

Erg leuk om weer wat van jullie te lezen. Klinkt heerlijk, dat weer en die omgeving daar!! Wat super dat Anouk nog even met GeeGee mocht zwemmen, TOP! Lekker genieten met zn viertjes!!!
    XX Lisette

• 08 Juli 2012 - 17:13

Rob/Esmiranda/kids:

Hier weer eens een berichtje van ons. Ik (Esmiranda) ben een dikke week ziek geweest (griepje), dus dat was wat minder. Daarom ook zo stil geweest van deze kant.

Sterre Luna en Merlijn zijn gisteren teruggekomen van een weekje scoutingkamp. Merlijn moest zelfs 80 km fietsen om er te komen (en ook terug natuurlijk). Knap hè. Ze hebben daar ook heerlijk genoten.

Fijn dat jullie zo genieten. Klinkt ook allemaal heel zonnig en relaxt. Geniet er maar lekker van. Hopelijk hebben we straks met de bbq ook zo'n mooi weer hier :).

Groetjes en een dikke knuffel voor Nick en Anouk.

• 09 Juli 2012 - 07:05

Marion.:

Fijn dat jullie zo genieten!!
    X Marion

• 09 Juli 2012 - 07:58

Anja Van Der Putten:

Heerlijk dat jullie het zo naar je zin hebben en ja het leven is zwaar en moeilijk he hahahaha.

Nog klein weekje en dan zit het er weer op, weer hier is zo zo dus nog even bijbruinen daar

groetjes

• 09 Juli 2012 - 09:51

Bibi:

hoi schatjes wij missen jullie ook hoor!!! maar wel heerlijk om te lezen dat jullie daar zo lekker genieten veel plezier nog en zien jullie snel (nu eindelijk echt haha)
    dikke xxxxxx twan en bieb

• 09 Juli 2012 - 11:40

Nicole Hooijen:

Ik heb weer even bijgelezen, leuk! En er komen allerlei bekende dingen langs, van toen wij er ook waren (-;
    Geniet nog lekker! Groetjes!

• 09 Juli 2012 - 19:47

Leontien:

Hallo Nicole, Benjamin, Anouk en Nick.
    Wat krijgen we toch leuke verslagen te lezen. Je zou daar haast niet meer weg willen. En als de kinderen genieten, dan genieten de ouders vanzelf mee. En die leuke contacten die jullie maken. Het zal, wat weer betreft, wel weer wennen zijn voor jullie hier in Nederland. Maar het is natuurlijk dan ook weer leuk om weer thuis te zijn en de oma´s en opa´s en vriendjes en vriendinnetjes terug te zien. Van één oma weet ik al wel, dat ze heel blij zal zijn als ze jullie weer kan knuffelen. Die vindt dat het dan wel lang zat heeft geduurd.
    Nog een hele fijne vakantie en veel plezier.
    Groetjes, Leontien Broeders

• 10 Juli 2012 - 10:09

Ferenc En Esther:

Geniet daar nog maar lekker, want hier lijkt het wel herfst!

• 10 Juli 2012 - 10:29

Ferenc En Esther:

Hoi allevier,

Eindelijk heb ik al jullie verslagen en foto's / films bekeken. Heel mooi om alles te lezen en te zien. De foto's van Nick met de dolfijn waren ook prachtig. Dat zal wel tof zijn geweest voor hem zo alleen in het water. We hopen dat jullie nog een heerlijk verblijf hebben en dat Anouk toch weer een verandering heeft doorgemaakt die haar en jullie positief kan helpen. We moesten natuurlijk wle even aan vorig jaar terug denken toen we samen met jullie tijd hebben doorgebracht bij Kontiki Beach!

• 10 Juli 2012 - 11:04

Tonnie Schalke:

Hoi Nicolle Benjamin Anouk en Nick
    Fijn dat jullie nog zulke leuke weken hebben en zulk mooi weer. Hier is het niets maar dat heb je al begrepen.
    Geniet deze week nog lekker en dan weer een goede reis terug naar Nederland

• 10 Juli 2012 - 20:36

Dialon:

Lieve allemaal, heb net bij Marion de link pas gekregen......en heb daarom gewoon in 1 keer de afgelopen weken "verwerkt"....heerlijk om jullie verhalen te lezen!
    Genie nog even van de laatste dagen en ....tot snel
    Dikke kus